Veljekset Vaara Oy:n jatkojalostuslaitos vihittiin käyttöön

Tervolassa Veljekset Vaara Oy:n tiloissa vietettiin 05.06.2013 juhlallisia avajaisia, kun Pääministeri Jyrki Katainen oli saapunut paikalle vihkimään virallisesti käyttöön uuden jatkojalostuslaitoksen. Uusi mittava investointi pitää sisältää höylälinjan, vannesahalinjan sekä pintakäsittelylinjan.

Uudella linjastolla on haettu monipuolisia ajomahdollisuuksia. Linjoilla voidaan ajaa erikseen toisista ajoista riippumatta tai toisaalta voidaan yhdistää eri ajotapoja. esim. ajamalla vannesahalle, sahauksen kautta suoraan höylälle, höyläyksen jälkeen päätyponttaukseen, pikkuniputukseen tai vaikka suoraan pintakäsittelyyn.

Investointi on suurin Kujakonin yksittäisistä linjatoimituksista suomeen sekä erittäin huomattava panostus asiakkaalle sahatavaran jatkojalostamiseen.