Honkararakenne Oyj uusi hirsilinjansa

Honkararakenne Oyj uusi hirsilinjansa

Honkarakenteen Karstulan tehtaalle uusi hirrentyöstölinja. Linja otettiin käyttöön vuoden -2020 syksyllä. Kujakon Oy toimitti kokonaisuudessaan uuden linjaston poislukien poraus / salvostusyksikön sekä Hundegger pääkoneet. Hirsilinjalle paketit tuodaan valmiiksi höylättynä (jo aiemmin toimitetusta hirsihöyläämöstä) Linjan alkupäässä paketit puretaan alipainenostimen avulla yksittäiskappaleiksi, mistä ne jatkavat laadutuspisteen kautta hirrentyöstökoneille.

Laadutuspisteellä ohjelma tallentaa kaikki tiedot omaan tietokantaansa, josta ne lähetetään eri työstökoneille itsenäisesti. Linjalla on monipuoliset ajomahdollisuudet eri työstökoneiden välillä. Näin saadaan joustavuutta tuotannon eri vaiheisiin.

Valmiiksi työstettyjen kappaleiden siirto paketointipisteille siirtyy automaattiisesti ennalta määriteltyjen pakkaustietojen perusteella.